Pump – PlezalniUgromnMegaPoligon

Vceraj sem sel na malce rekreacije s Cvetom in njegovo zeno Chibow; plezat v en gym, Cveto in Chibow mata tukaj eno agencijo, ki vam zrihta turce po hribih pozimi al pa poleti, sam za hodit al pa za plezat, smuckat…. To je tukaj zelo popularno in take telovadnice so nabito polne in te telovadnice so ogromne!!!! Po moji skromni oceni je samo teh ta visokih smeri 100-150, brez bulderckov. Sli smo v Pump (se splaca kliknt na link k je hudo) ampak jih je precej, sicer je mal tezko po netu najdt ce ne znas njihovih vijug brat. Stvar ni najbolj poceni sam je pa super zrihtana; mas bouldercke in visoke stene. Potem mas smeri ki jih lahko na top plezas in druge, ki jih lezes naprej. U glavnem za vsakega nekaj.

pump2.jpg

Zgodaj popoldne pridejo stare mame (pravi Cveto), ki se potem okol petih spokajo domov kuhat kosilo in potem se ljudje vsujejo iz sluzb, v petkih pa mularija navali k majo bl pocen in vse bejbe na polno plezajo, pa huda dieta … vse za postavce, tipcki pa mal mange na kavcih berejo. Vse je tko fino zorganizran, vse smeri so oznacene z ocenami in barvastimi nalepkami, zraven grifov mas potem celo smer iste nalepke, ki jim pol sledis (noge in roke) in ko prides na vrh si splezu uno smer, k je spodaj napisana ocena jipiiii 😉

pump1.jpg

To je njim cela zabava in eni ljudje plezajo ze nekaj let, pa se nikoli niso sli ven v skalo ?!? Potem imas pa zraven se eno chill out sobco s stripi, dvdji, vodnicki (tud za Slovenijo ga majo), opremo, kavci za pocivat, calpisom, kavo, majhno kuhnco za nudle in to, pa igrce za spilat se mal k si ves navit; k tle folk notr zdi cele popoldneve. U glavnem super scena, Slovenija rab kej takega, sam pr nas nebi noben placu za to ali pac? njihove fotke, kej znanga?

Advertisements

8 responses to “Pump – PlezalniUgromnMegaPoligon

 1. Zmaga!
  Kva se hocs?! To je to.

 2. Kaj si ti nor! To ti je umetna stenca! Nas je pomoje premal, da bi tak objekt služu gnar. Mogoče u Lublani, mogoče…

 3. hja blem je v tem da ma vsak ta drug doma dilo za stemat al pa nek ferajn k si je naredu 6m stence in se vsi tm vesjo. ampak se vedno ce bi blo neki tazga, pa bi ljudem dal chillout plac, pa instrukcije vsak dan eno uro zastonj, kukr to delajo pr salsi al pa swingu, pol bi pomoje ze slo. sam govort da ne gre…. drugac pa pomoje dovol Slovencev pleza, sam glavo mamo mal drugac nastimano k japonci 😉

 4. I ja bih… ne vidm razloga zakaj to nebi laufal tud drugje.

 5. Samo pozdravila bi te rada in ti povedala, da z veseljem prebiram tvoj blog.
  Verjetno se me ne spomnis vec (OS, Venclja Perka). 😉

 6. EJ. tOle glih ne spada pod tale post, ampak glej da ne boš kolesaril na japonskem z odprto marelo. Navkljub dežju.

  http://feeds.treehugger.com/~r/treehuggersite/~3/215544474/rules_for_ridin.php

 7. Huh, tukaj pa ne zmanjka plezarije… To pa je nekaj. Ni cudno da Japoncki nocejo v pravo skalo. Naj dajo tja chillout, DVD in igrice, pa bo… 🙂 Uzivaj.

 8. Prav si povedu! Glava je problem!
  Ampak mogoč se bo pa najdu kdo z “jajci” v prihodnosti pa vseku takle miljonski projekt, pa da vidimo! Pridem pogledat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s