Predsodki 4: Vsi so majhni

To si naceloma mislimo o vseh Azijcih, Kitajci, Korejci,…. Japonci. Glede na une Japonce, ki se podijo po Evropi ponavadi v skupinah, oveseni s fotoaparati (zakaj tako… verjetno kdaj drugic) res niso ravno nekja veliki. Ampak men se zdi tko na prvi pogled (teh par mescev), da so majhni samo ta starejsi ljudje. Sicer ne vem zakaj, se mi pa poraja vec bolj al manj hudomusnih idej, zakaj bi blo temu tako. Recmo, da so mel vcasih manj za jesta, al pa so jih bolj spartansko vzgajal? Al pa da samo ni blo McDonaldsa in njihovih krasnih brezokusnih (o.p. ce sem od koga okus uzalil) s polno hormonov in … no pa ne bom vec brcal v meglo, pac ne vem zakaj. Ampkak mladina je prav vseh sort od malih do velikanov.

predsodki4.jpg

Tale na slikci je Noriyuki, en iz nasega laboratorija, ki se je uspel prebit skozi vse “dolgocasne” clanke in “vesele” noci v laboratoriju, da je na koncu spisal kasnih 100 opravicila za podeljen naziv. Aja potem je magistriral. In je kar velik, ja ja jaz nisem glih referenca 😉 Samo v bran moram povedat, da si nisem najvecjega zbral 😀

Advertisements

5 responses to “Predsodki 4: Vsi so majhni

 1. ne se prevec cudt sm zadnic prebrala,da je clovestvo u zadnih 100 letih zrastl za 11,6 cm in zgubil ? % telesne teze.mogoce je to.lp:)

 2. pa sej v resnici sploh ni tko velik, sam zarad obleke tko zgleda…

 3. Ja, masa in zato bomo spremenili Zdravljico:

  Žive naj vsi narodi, ki hrepene dočakat´ dan,
  da koder solnce hodi, bo slednji človek velikan!

  🙂

 4. Heheheh,
  dobr komentar s tole Zdravljico 🙂

 5. Šalonja toliko je žičevja in železja okrog tebe, da sem v dvomih, da nisi ti zaposlen v kakšni avtoradionici. Post doc v labu my ass.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s