Pakiranje in navodila 8: Slamca

Sej je tko cist ocitno, ampak zakaj pol tega noben ne nardi? No ja kupis tetrapak al pa neki, kar zahteva slamco za dobit ven tekocino. In ce bi hotel met dovolj dolgo slamco, da bi posrkal se zadnje kaplje tekocine, bi moral met saj tok dolgo kot je telesna diagonala unga tetrapaka. Ce si seveda stvari ne obrnes na glavo al pa se kako drugace umetelno ne znajdes. No ja uni k delajo pijace, seveda zeljo to prodat vsem ne sam ta pametnim 😉 In tok dolge slamce ne mors napopat na tetrapak zunaj. Pr nas se tega lotjo z unimi pregibljivimi slamcami, kar je tko tko, neki na pol.

Tuki majo pa take raztegljive, teleskopske slamce in se nc nezvijajo, in vrtijo in… tko k une pregibljive. In se neki, te slamce so vedno v neki plastiki prleplene na embalazo in tist valda dol cufnes, pa mas pol se eno extra smet, ki jo das v zep al pa… nic od tega ni dobr 🙂 Tuki mas pa lepo navodila, da zadevo sam na dol porines in ker je na koncu “ostra” lepo prepic uno plastiko, slamco dobis ven uno pa ostane gor prlepljen, super kul. Ne vem mogoce sem jaz mal Japonca, da mi morjo vse povedat in vas je vecina ful pametnnih in iznajdlivih, da to ze cel zivljenje pocnete, sam men so ta navodila super!!!

Advertisements

2 responses to “Pakiranje in navodila 8: Slamca

  1. Nekoč, dan pred tekom v Bratoncih, sem te v Lendavi pri Drašiju svaril pred Japonsko. Od samega začetka spremljam tvoja poročila in vse bolj se razodeva, da so bile tiste besede odveč. Uživaj še naprej. Lp, Andrej.

  2. Midva sva bila tud navdusena nad pogruntavscino, ampak ko sva prisla domov, sem enkrat zavila v DM in, ne vem ze zakaj, kupila sok. Ne bos verjel, imel je raztegljivo slamco, ampak seveda v plasticni embalazi in se zdalec ne tako dodelano kot na Japonskem…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s