Karaoke カラオケ

Ta post ste pa eni verjetno cakal ze od…. To je se ena od stvari, ki se nam poleg sushija in sakeja pojavi pred ocmi, ko pomislimo na Japonsko. Teh zadevscin je sicer vec verzij, lahko mas take, da stojis na odru in pojes za cel bar, cca tko k smo se sli pr nas nekoc, Deja & Co; sam da te ni gledal samo cel bar ampak cela Slovenija 80 Potem mas pa se take privatne, kjer najames sobo in si potem notri prepevas. Mi smo sli v uno isto, kot je sel Bill v Lost in translation, samo namesto v 6. v 9. stuk. Notri mas eno televizijo, na kateri so kar neki “random” spoti, ce ja kasna tuja muzika, kr nek Pariz al pa London kaze, ki nimata s pesmijo nic. Pri japonskih komadih so pa kasne ekstremno romanticne scene. Poleg tega sibajo zraven se besedila v hiragani, al pa katakani, pa v anglescini ce je kej takega. Zraven ti dajo “jedilni list”, ki zgleda kot par velikih telefonskih imenikov, kjer so vse pesmi. Potem mas pa se neke take touch screen zadeve, kamor tipkas in zbiras pesmi, pa jih pol s to zadevo, ki obenem dela kot daljinc, posljes narocila karaoke masini.

V kotu sobe mas telefon, kjer narocis pijaco in to je to. Dajo ti se kaksen tamburin in gas. Na karaoke pridejo druzbe mladcev, druzine al pa samo dve prjatlce in vsi veselo prepevajo. Eni to vzamejo zelo resno – glej fotko 8) Na slikcah mate “telefonske imenike”, unga daljinca za narocat komade, pa Japonce v akciji. Pomoje se to v Sloveniji ne bi glih obneslo, samo na Japonskem je pa tega vse polno.

Advertisements

3 responses to “Karaoke カラオケ

  1. Najboljs je, kr mas na daljincu ene tipke za intonacijo spreminjat in lahk zavzete Japoncice zezas, k znizas ton, hehe. Pa k zacnes v mikrota pet, se lajt-show vklopi. Noro, hehe. No bos se dodal kako fotko gaijinov v akciji? 😉 😉 😉 😉

  2. Šalomir… ko se enkat končno preselim je že v planu PS3 pa Singstar karaoke… zdej k vidm da si fan boš prvi k boš pel v mikrofone… to je pa tak fuuuuun… ampak res… komi čakam 🙂

  3. V roki drzis mikrofon….ne mi rect, da si pel???!!! Ni vidt, da bi bil totalno pod gasom… Je pa vidt, da imas lep T-shirt!!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s