Rokavice Proti Nogavicam 3

Malce pavze od nogavic 😉 Sem si vedno mislil, da rokavice zmagajo nasploh, glede na to da roke malce vec uporabljamo, saj kar se tice uporabljanja izrastov na le teh. Ampak kaj vse tukaj najdes, ni za verjet ce ne vidis. Se v redu da mamo fotoaparate in vam ni treba sem 😉 Glede na vse kar se da razlozit, sem nasel samo se ene rokavice, ki imajo locene tri prste od ostalih dveh, kar bi znalo bit za kaksne ostrostrelce, ce se recimo znajdejo kje v kasni Sibiriji 😉

Ampak vse “nogavice”, ki jih vidis, pa nimam pojma zakaj bi jih mel, vse sorte velikosti in kombinacij. Ene so samo nek trakci z blazinicami za blazenje spodaj na podplatu. In pol vse mozne oblike glede na to kasne cevlje imate. Namrec tukaj imajo gospe na vse salonarje in visokopetkaste cevlje oblecene nogavice. S cipkastimi obrobami, n moznimi vzorci… Pa se razne zadeve, za katere ne ves ali so nogavice ali ne. No glede na to, da jih nataknes na nogo podobno kot nogavice, recimo da padejo sem. Viva la nogavica 8)

Advertisements

2 responses to “Rokavice Proti Nogavicam 3

  1. Sam po trgovinah…hujs kt baba, brskat in stafnat 🙂 hehehe

  2. Genialno!!! Men so prav vsec! Skoda, da se pri nas ne dajo dobit kaksne od teh 🙂
    Drugac pa tazadnja rokavica?! Hm, ja, mi imamo na treningih podobne, samo iz malo bolj prijetnih materialov. Hoj znat za kaj jo imajo oni!?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s