Gadgets 17: Antikomar stvar

Poleti je tukaj mega soparno in povsod neka voda. Torej dobro za komarje, slabo za nas 😦 In kjer koli je kaksno grmovje, trava al pa kasna podobna zadevscina je te golazni na tone 😉 Verjetno ste ze kdaj slisal kako majo Japonci lepo urejene vrtove, bo treba enkrat tud nekaj o tem napisat. No ampak to za sabo potegen eno celo vojsko gospodov, oblecenih v ene kul hlace in take se bl kul cevlje. Poleg tega imajo okoli pasu ovesen en kavbojski usnjen pas. Ampak namesto pistol imajo obesene skarje in podobne zadeve.

Ti vrtnarji, bi bili zivi pozrti in ti ni jasno kako se lahk tko lepo na izi premikajo in nikol nobe ne krili, ko b kje odganjal. Kar bi pricakoval od zbunja v katerem delajo. Zakaj? Zato ker majo na pasu obleceno tudi to zadevscino. Notri lepo prizgejo eno uno spiralco proti komarjem in okoli njih se lepo kadi in podi komarje stran. M E G A nic unih pocastih autanov pa offov pa… k ne delajo 8)

Advertisements

3 responses to “Gadgets 17: Antikomar stvar

  1. Kaj pa uboge mravlje, ki morajo potem pasivno inhalirati? Ali imajo špirale certifikat, da ne delujejo antiformično in ne povzročajo nevroloških in drugih vedenjskih motenj pri družinah mravelj?

  2. To so enaka spirala, kot jih imamo mi, ali so iz česa drugega sestavljena? Ker jaz imam občutek, da jih vse naokrog mize zunaj prižgemo in smo še vedno žrtve neprostovoljne krvodajalske akcije…

  3. Robert: sagurnu da, glede na to kako jih skrbi za mravlje na vseh protikadilskih plakatih hihihi 😉
    Monika:hja zgledajo ko une, sam tile jih majo na sebi tko da mogoce kej bl dela

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s