Avtomati …

Sem ze enkrat nekaj malega ob svojem zelenem navdusenju napisal o tem. Pa sploh nisem mel pojma kako glomazno je to. Kaj vse pocnejo te stvari, koliko jih je in kje vse so!!!!! Eni so ful fini, ki imajo notr kar take LCD zasloncek z reklamami, ki praviijo, kupite to “colo” ker je boljsa od konkurence… Sem zadnjic zasledil, da je na Japonskem 1 avtomat na 23 oseb. In poleg prej opisanega prodajajo avtomati vse mogoce.

Sladoled, seveda cez vse leto, ker sezone za sladoled sploh ni, ne vem kdo se je to nebulozo spomnu v Sloveniji, da kar mei nic tebi nic nehajo pozimi prodajat sladoled?!?!

Gate, ja sveze oprane spodnje perilo. Ponavadi so v kaksnih onsnih ali pa v sentih, jao pa pozabis doma cisto perilo. Ker ce se ze prides lepo okopat in si pol ves cist, ne mores nazaj umazanih cunj navlect.

Topla hrana: razni pomfriji pa piscancji kroketi… nimam pojma kako to dela, sam niti ni tko slabega okusa, kot bi pricakoval od avtomatskega pomfrija.

Zobne scetke. Te zadevce najdete po kasni hotelih tipa “hvala bogu da so vse medle luci, da ne vidis kaj je naokol tebe” – uni krvavi madezi pa trupla pod postlami 8)

Pivo, sake… Ja cist na izi se da to kupit, ponavad sicer skor tolk stane kot v restavraciji, samo v kasni koc na vrh hrbov al pa v kasnih cudnih gondola postajah, je pa to terna. To je sicer tko mal plunk v svojo skledo, ce si se kot drzava odlocu, da bos mel neke zakone proti uzivanju alkoholnih pijac za mladoletne 😉

Cigareti… Ja podobna zgodba kot s pivom, vendar so par mesecev nazaj zacel uvajat, neke kartice, brez katere ti avtomat ne da nikotina vsebujocih zvitkov.

Sicer pa zgledaj te zadevscine bolj al manj podobno, sam druge stvari ven letijo. Prepican sem da jih saj polovice se nisem nasel 😉

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s