Vrste

Ne vem sicer, ce je razlog to, da so na otoku, da vozjo po levi strani (je se nekaj takih otokov po svetu 🙂 ) in da izjemno radi stojijo v vrstah. Ne vem kdo je to izumu ampak pregovorno Anglezi radi stojijo v vrstah. AMPAK: anglezi so amaterji 🙄 Na Japonskem so vrste kilometrske in kdaj sploh ne ves za kaj za vraga. Ampak za restavracije, ce so dobre se stoji v vrsti al pa se rezervira miljon prej. In ljudem ni hudega cakatv vrsti, ker bo dobro. Celo tako dalec gre to; ko se odpira kaksne nova restavracija menda placajo ljudi, ki stojijo v vrsti, da kao zgleda bolj popularno in dobro!?!?!? 😕

Izjemno fino se mi zdei od unih, ta ful popularnil lokalov, ki vejo da so hudo kul in da majo vse skoz vrste, ki kar nastimajo klopce da lazje pocakas. Eni majo notr kr kavce tko dase lepo fino lahko na polno razkomotis 8)

Dobra stran tega pa je da se nikjer ne guzva in ne preriva in vse nekako lepo tece in noben ni nervozen in zoprn. Je pa majhen sok, ko prides ven iz vatke. Recimo jaz zadnjic v Peking, mi sploh ni bilo nic jasno, ko me je reka ljudi kar odnesla na bus 😉 Ampak se hitro vneses nazaj 😉 Mora bit pa za Japonce cela scena, ko grejo kam potovat hehehe.

Advertisements

3 responses to “Vrste

  1. Sprva so se vsi po levi strani vozili, ker so angleži bili v večini desničari in so se tako lahko rokovali ali pač mečali s tistimi, ki so se srečali na kočijah.
    Potem so se pa američani vpletli in smo se začeli voziti po desni 😉

  2. vrste so zakon. nobenga gužvanja.
    japonci imajo večino stvari kar dobr popedenanih. sicer se najde tud kakšna teta, ki na vlak šibne mimo vrste, takšna v tigrastih hlačah … ob njenem dejanju pričujoči ostanejo odprtih ust 🙂
    joj, tolk se mi skomina po japonski, da se še ob vrstah raznežim

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s