Slot masine パチンコ

To je dzapanistan. No saj fina predstava velikih mest na enem placu. Namrec to so kakor neke igralnice, z nekimi smesnimi slot masinami. Namesto zetonov se notri mece neke kroglice, ki se potem odbijajo kot pri nekem fliperju. Samo ti nimas nobene kontrole nad tem. Ni mi jasno niti malo kako tam lahko kej dobis ali zgubis, ker men tko in tko vsei isto skoz zgleda. Ampak zakaj je to mesto v malem. Namrec od zunaj te stvari zgledajo samo neka bajta poleplejna s kasnimi ljut plakatki al pa karakterji, nic posebnega na Japonskem. Ampak ko odpres vrata, ven butne tak trusc in neko bliskanje in razne farbe. Totaln napad na vase cute, jao!!! In en sprehod naokoli, par minut imate dovolj!!!!!!!!!!!!! Ne gre!!! Men ni jasno kako lahko ljudje tam notr sedijo ure in ure.

pachinko2

So mi enkrat razlagal, da se tam ljudje sproscajo 😕 no ja? nc jasno. Ampak menda tm vse tko razbija in bliska in te sprav cst ob zivce; ampak good point, ko prides domov pa se zena nate dere kam si spet stumfe vrgu, pa kako slampast mas kravato zavezano, kaj si bojo pa ssedje mislil 😉 Al pa ko prides v sluzbo in ti sef mozgane pere s kaksnimi nebulozami, si mislis uh kok je fajn. Vse bols od unga pacinka (o.p. パチンコ=pachinko) in se lepo nasmejis pa reces “da draga”, ali “ja sef” 8) Pacinkote po celem svetu!!!!

One response to “Slot masine パチンコ

  1. heh, sem dobil eno asociacijo, če je kdo špilu tam ene 15 leta nazaj UFO X-COM špil, in so imel pol alieni v letečih krožnikih neki podobnega za sproščanje… Torej, Japonci so najbližje nezemljanom??!!

Leave a comment